Wie zijn wij.

Bloedsinaasappels.com is de webwinkel van onze marktkraam op de Noordermarkt en de Puremarkt in Amsterdam. Onder de leiding van Claudio, een rasechte Siciliaan, verkopen wij sinds 2012 verse olijfolie uit Claudio zijn eigen boomgaard op Sicilië. Daar heeft hij 500 onbespoten olijfbomen staan die elke jaar tijdens de oogst olijfolie opleveren van een zeer hoge kwaliteit. 

 

Tijdens de koude wintermaanden zorgen we voor een welkome dosis zonneschijn met prachtige en sappige bloedsinaasappels vers uit Sicilië alleen daar groeien de rasechte bloedsinaasappels .

 

Onze klanten zijn vooral levensgenieters. Daarom bieden wij alleen de allerbeste Siciliaanse specialiteiten en seizoensproducten aan. Zo vindt u in de webwinkel onze verse olijfolie de  boomgaard van Claudio , echte balsamicoazijn, eigengemaakte vegan pesto, pastasaus en kersverse granaatappels, citroenen (onbespoten), mandarijnen (onbespoten) en artisjokken.

 

Met deze ingrediënten kunt u in uw eigen keuken lekker en puur koken, zoals de Sicilianen het als geen anderen kunnen. Buon appetito!